De Borstelman

Uw tuinmeubelen en ondergronden zijn allemaal gevoelig voor dat enige groen dat u het liefst niet wilt: groenaanslag
Hoe pakt De Borstelman dat aan?

Schoon

De Borstelmachine

De Borstelman gebruikt voor de reiniging van vlonders, terrassen en tegels een speciale borstelmachine. Het is de oplossing voor vergrijsde en spekgladde ondergronden. De borstelmachine bestaat uit een hoofdborstel met daarbij vier borstelblokken, welke in de hoofdborstel zijn gemonteerd. De borstelblokken zijn zo ontworpen dat de voegen intact blijven, maar hier wel de mossen en algen worden verwijderd. De hoofdborstel zorgt hierbij voor de nabehandeling en heeft een soort polijstende werking.

Terrassen en verhardingen die al jaren niet zijn onderhouden komen als nieuw te voorschijn. Onkruid wat zich in de voegen bevindt wordt door De Borstelman verwijderd.

Duurzaam

Milieuvriendelijk

De Borstels doen het werk. Het enig toe te voegen bestanddeel om een goede werking van de reinigingsproces te realiseren is water. Chemicaliën of reinigingsmiddelen worden niet gebruikt. Uw beplanting rondom uw oprit, tuinpad of terras loopt zo nooit schade op.

Tevens wordt het milieu niet aangetast op deze manier. En toch wordt de groenaanslag verwijderd! Dit garandeert een milieuvriendelijke aanpak, die overal veilig toepasbaar is.

Gemak

Duurzaam

Met De Borstelman heeft u minder onderhoudsbeurten nodig om uw vlonders, terrassen en tegels te onderhouden. Methoden als hogedruk reinigen zorgen ervoor dat uw ondergrond poreus wordt, waardoor groenaanslag juist meer kans krijgt om zich te ontwikkelen. Hierbij komt dat bij de volgende reiniging met hoge druk het groenaanslag moeilijker te verwijderen wordt. Het werk mag dan wel sneller klaar zijn in vergelijking met De Borstelman, maar in zijn totaliteit bent u hier meer tijd mee kwijt! Maak uw terras of bestrating dan ook nooit schoon met een hogedrukreiniger. Kies voor De Borstelman.

Wilt u met eigen ogen zien hoe De Borstelman werkt? Wij komen graag bij u ter plaatse de situatie inventariseren en doen u dan geheel vrijblijvend een voorstel!

Offerte aanvragen