Wat kost het?

Al vanaf € 5,50 per m2 (incl. BTW) zorgen wij ervoor dat uw terras of straat weer schoon en veilig is! De prijs per vierkante meter is afhankelijk van het aantal en de mate van vervuiling. Hoe groter de oppervlakte (m2) hoe aantrekkelijker het tarief!

Bent u geïnteresseerd in De Borstelman? Wilt u meer informatie of wilt u dat we langskomen? Wij komen graag bij u ter plaatse de mate van vervuiling bekijken, de Borstelman doet u een geheel vrijblijvend voorstel!

Wist u dat?
Er jaarlijks duizenden mensen in het ziekenhuis belanden door een val vanwege uitglijden op het terras of straat. Dit wordt veroorzaakt door groenslag (alg-mos) en vuiligheid. Breuken, ontwrichting, verstuiking en verrekking zijn het gevolg hiervan. Het gebruik van een hogedrukspuit de algen dieper in het hout spuit en het oppervlak beschadigt.

0 m2
Geborsteld
0
Tevreden klanten
0
Koppen koffie gedronken

Zeg ken jij De Borstelman?

Nick

Al voor € 5,50 per m2 kunt u weer snel genieten van uw schone en veilige terras, tuin, oprit of vlonder. De prijs is afhankelijk van het totaal aantal m2 en de mate van vervuiling. Hoe groter de oppervlakte (m2) hoe aantrekkelijker het tarief!

De Borstelman komt vrijblijvend bij u langs voor een offerte!