Herkent u dat? Wilt u gaan genieten van de eerste zomerstralen, ziet u dat uw terras helemaal groen is geworden. En dat terwijl u vorig jaar zo hard gewerkt heeft om de groenaanslag te verwijderen.

De terrastegels schoonmaken is een klus waar we vaak tegenop zien. Het is een grote klus en aan het einde zien we er zelf net zo vies uit als de tegels voor het schoonmaken.

De Borstelman neemt deze klus graag van u over. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van groenaanslag terrassen. Borstelman maakt geen gebruik van beschadigende chemicaliën of harde stralen. Chloor of zout kunnen er voor zorgen dat uw terrastegels verkleuren en laten de groenaanslag twee keer zo snel terugkomen. Het gebruik van harde stralen bij de terrastegels schoonmaken is ook niet aan te raden. Door harde stralen te gebruiken beschadigd u de tegels.

De Borstelman maakt geen gebruik van chemicaliën of harde stralen. Bij ons wordt er gebruik gemaakt van een bijzondere borsteltechniek. Waarbij geen zout of chloor aan te pas komen. Bij onze manier komen alleen borstels en water kijken. De roterende borstels zorgen er voor dat het groen uit elk putje of kiertje gehaald kan worden. Dit is de veiligste en schoonste manier voor terrastegels schoonmaken. Uw terras of balkon ziet er weer als nooit tevoren uit! Dankzij deze techniek blijft de groenaanslag nog langer weg.

Als u uw terrastegels laat schoonmaken door De Borstelman, dan zien uw terrastegels er weer als nieuw uit. En dat zonder uw tegels te beschadigen. Als u nog vragen heeft over onze techniek of een vrijblijvende offerte wilt opvragen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen!

Voorbeelden

Voor

Na

Voor

Na