In de zomer gaan we allemaal weer naar buiten. Ondertussen is er in de winter een dikke groene laag gekomen op het balkon, geen fraai gezicht. Het balkon schoonmaken is een hoop werk waar we vaak erg tegenop zien. We blijven het uitstellen en zien er steeds meer tegenop.

Borstelman neemt het balkon schoonmaken graag van u over. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van bangkirai, hout, steen, beton, marmer en tegels. Veel mensen proberen de aanslag weg te krijgen door middel van chloor of zout. Deze middelen kunnen ervoor zorgen dat uw terras verkleurd, en laten de groenaanslag nog sneller terugkomen. Het gebruik van een hogedrukreiniger is eveneens niet aan te raden. De harde stralen beschadigen het hout of de stenen en zorgen ervoor de groenaanslag de volgende keer nog sneller terugkomt.

De Borstelman maakt geen gebruik van beschadigende chemicaliën of harde stralen. Er wordt gewerkt met een gepatenteerde borsteltechniek, de schrobmachine werkt op basis van stevige borstels en water. Op deze manier wordt er op een schone en veilig manier uw balkon schoongemaakt. Terrassen en verhardingen die al jaren niet zijn onderhouden komen tijdens het balkon schoonmaken als nieuw te voorschijn onder de groene laag vandaan.

Als u uw balkon laat schoonmaken door De Borstelman, ziet uw balkon er gegarandeerd weer als nieuw uit, zonder beschadiging aan de materialen. U kunt in de zomermaanden weer volop genieten van uw schone terras, zonder u zorgen hoeft te maken over het balkon schoonmaken.

Voor meer informatie over het verwijderen van groenaanslag, kunt u altijd contact opnemen.

Laat uw terras schoonmaken door De Borstelman, en het terras ziet er gegarandeerd weer als nieuw uit, zonder beschadiging aan de materialen. Daardoor kunt u in de zomermaanden zorgeloos genieten van uw schone terras. Neem contact op voor meer informatie over onze werkwijze, vrijblijvend advies of vraag een gratis testreiniging aan.

Voorbeelden

Voor

Na

Voor

Na